Пране на тапицерия по домовете

Професионално почистване на тапицерия за дома и автомобила ви от Веселият Перач

Ние можем да изперем тапицерията в колата ви или във вашият дом, полагайки специалната грижа и внимание, което заслужават.

Екипът за почистване на Веселият Перач използва екстракция с гореща вода за почистване на тапицерии. Известен също като почистване с пара, този метод се доставя с мощно и ефективно оборудване. Машината, която изплозваме е проектирана със специално внимание към детайлите, за да се гарантираосигуряване на най-добрите възможни резултати за вашета тапицерия. Не е нужно да оставяте колата си по автомивки за няколко дена - ние идвамя на място и изпираме тапицерията пред вас. Времето за съхнене е от 2 до 4 часа според метеорологичните условия.

Пране на тапицерия по домовете Варна
Готови ли сте за Веселият Перач?

Пране на тапицерия

Квартали където извършваме услугата пране на тапицерия Варна

Пране на мокети Квартал Левски
Пране на тапицерия

Квартал Левски

Пране на автомобили Квартал Левски, Варна. Пране на автомобилен салон на място в удобно за Вас ден и час. Ние идваме с професионална техника и препарати и отстраняваме натрупалите се прах и цигарен дим от Вашите седалки. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Цветен квартал
Пране на тапицерия

Цветен квартал

Пране на автомобили Цветен квартал, Варна. Качествено пране на автомобили на удобно на Вас с професионална машина. Бързо, лесно и ефективно. Спестете време и пари и ни се обадете. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Бриз
Пране на тапицерия

Бриз

Пране на автомобили Бриз, Варна. Работим с най-качествените продукти, които не увреждат тъканите и са безвредни за Вас. Машините ни са професионални. Идваме в удобен ден и час за Вас. Времето за съхнене е между 2-5ч
научи повече
Пране на мокети ХЕИ
Пране на тапицерия

ХЕИ

Пране на автомобили ХЕИ, Варна. Вече не е необходимо да си оставяте колата където и да е и да чакате с дни да изсъхне. Благодарение на професионалната машина и препарати Вашият салон ще бъде освежен за нула време. Ние идваме на удобно за Вас място и времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Дружба
Пране на тапицерия

Квартал Дружба

Пране на автомобили Квартал Дружба, Варна. Прането на автомобил вече е много лесно. Ние идваме на място и го изпираме. Работим с професионална екстраторна машина, която изсмуква мръсотията от дълбочина. Препаратите за безвредни за Вас, но в същото време почистват и внасят аромат на свежест.
научи повече
Пране на мокети Окръжна Болница
Пране на тапицерия

Окръжна Болница

Пране на автомобили Окръжна Болница, Варна. Вече може да освежите Вашият автомобил, нужно е само едно изпиране на Вашаият салон. Препаратите, които използваме са безвредни за Вас, а в същото време премахват мръсотията и праха и внасят аромат на свежест. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Младост
Пране на тапицерия

Квартал Младост

Пране на автомобили Квартал Младост, Варна. Предлагаме изпиране на Вашият автомобил на място с професионална техника и препарати. Екстраторната машина извлича в дълбочина мръсотията и праха и оставя аромат на свежест. Идваме в удобен за Вас ден и час.
научи повече
Пране на мокети Квартал Трошево
Пране на тапицерия

Квартал Трошево

Пране на автомобили Квартал Трошево, Варна. Единственото нещо, което трябва да направите е да уговорите удобен за Вас ден и час за пране на автомобил и всичко останало е в нашите ръце. Идваме с професионална машина и препарати. Почистваме Вашата кола от праха и мръсотията, които са впити в нея, чрез метода на екстракцията.
научи повече
Пране на мокети Военна Болница
Пране на тапицерия

Военна Болница

Пране на автомобили Военна Болница, Варна. Вече има начин да освежите и изперете Вашия салон. Благодарение на технологията, която използваме мръсотията и праха се извличат от дълбочина и салона става като нов - чист и свеж. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Чайка
Пране на тапицерия

Квартал Чайка

Пране на автомобили Квартал Чайка, Варна. Време е да поглезите колата си, наред с другите глезотии, сега е възможно пране на автомобилен салон на удобно за Вас място. Резултата е свежест и комфорт за Вас. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Възраждане
Пране на тапицерия

Квартал Възраждане

Пране на автомобили Квартал Възраждане, Варна. Вече има начин да удължите живота на Вашият автомобилен салон. Благодарение на професионалната техника и препарати, с които разполагаме Вашият салон може да бъде изпран в дълбочина и освежен. Идваме на място в удобен за Вас ден и час. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Кайсиева Градина
Пране на тапицерия

Квартал Кайсиева Градина

Пране на автомобили Квартал Кайсиева Градина, Варна. Вече не е необходимо да си оставяте колата където и да е и да чакате с дни да изсъхне. Благодарение на професионалната машина и препарати Вашият салон ще бъде освежен за нула време. Ние идваме на удобно за Вас място и времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Владиславово
Пране на тапицерия

Квартал Владиславово

Пране на автомобили Квартал Владиславово, Варна. Ние предлагаме услугата пране на автомобилен салон- идваме на място удобно за Вас с професионална техника и препарати и извличаме впитите прах и цигарен дим от Вашите седалки. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Изгрев
Пране на тапицерия

Квартал Изгрев

Пране на автомобили Квартал Изгрев, Варна. Благодарение на професионалната техника и препарати, с които разполагаме вече е възможно Вашият салон да бъде изпран и мръсотията, праха и цигарения дим, впити в тях, да бъдат извлечени от дълбочина. Ние идваме на място удобно за Вас. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Нов Хлебозавод
Пране на тапицерия

Нов Хлебозавод

Пране на автомобили Нов Хлебозавод, Варна. Време е да освежите Вашата кола. Благодарение на услугата, която предлагаме- пране на автомобилен салон, ние идваме на място и изпираме Вашият салон. Препаратите са безвредни за Вас и Вашите седалки, но в същото време извличат мръсотията и праха, впити в тях. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал ЛК Тракия
Пране на тапицерия

Квартал ЛК Тракия

Пране на автомобили Квартал ЛК Тракия, Варна. Редовното почистване на Вашата кола със стандартна прахосмукачка не извлича мръсотията от дълбочина. Ние предлагаме услугата пране на автомобил на удобно за Вас място. Благодарение на технологията стийм клийнинг впитата мръсотия и цигарен дим се извличат от дълбочина и остава аромат на свежест. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал ЗК Тракия
Пране на тапицерия

Квартал ЗК Тракия

Пране на автомибили Квартал ЗК Тракия, Варна. Не забравяйте, че освен освежаване на Вашата мека мебел и килими, интериора на Вашата също се нуждае от освежаване. Благодарение на професионалната техника, която използваме впитата мръсотия и цигарен дим се извличат от дълбочина и остава аромат на свежест. Ние идваме на място и времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Виница
Пране на тапицерия

Квартал Виница

Пране на автомобили Квартал Виница. Варна. Не забравяйте, че освен обслужването на вашата кола с масла, филтри...... е необходимо да се изпере Вашият салон. Професионалните препарати са безвредни за Вас и Вашите седалки, но извличат мръсотията от дълбочина. Ние идваме на удобно за Вас място в удобен ден и час.
научи повече
Пране на мокети Червен площад
Пране на тапицерия

Червен площад

Пране на автомобили Червен площад, Варна. Време е да поглезите Вашата кола - ние предлагаме услугата пране на автомобилен салон на удобно за Вас място. Благодарение на професионалната техника впитата мръсотия и цигарен дим се извличат от дълбочина и остава аромат на свежест. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Гръцки квартал
Пране на тапицерия

Гръцки квартал

Пране на автомобили Гръцки квартал, Варна. Ние идваме на удобно за Вас място, в удобен ден и час и изпираме Вашият автомобил. Натрупания цигарен дим се извлича от дълбочина и остава аромат на свежест. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Аспарухово
Пране на тапицерия

Квартал Аспарухово

Пране на автомобили Квартал Аспарухово , Варна. Редовно си почистване интериора на колата с прахосмукачка и си мислите, че извличате мръсотията и праха. Да ама не, благодарение на технологията, която използва нашата машина мръсотията, праха и цигарения дим, които са натрупани във Вашите седалки се извличат от дълбочина и остава аромат на свежест.
научи повече
Пране на мокети Общината
Пране на тапицерия

Общината

Пране на автомобили Общината, Варна. Ние предлагаме услугата пране на автомобилен салон на удобно за Вас място, в удобен за Вас ден и час. Натрупаните мръсотии и цигарен дим се извличат от дълбочина, благодарение на професионалната техника, с която разполагаме. Препаратите, които използваме са безвредни както за Вас така и за Вашият салон.
научи повече
Пране на мокети Чаталджа
Пране на тапицерия

Чаталджа

Пране на автомобили Чаталджа, Варна. Вече е възможно да изперете Вашият автомобил и да го ползвате в рамките на същия ден, благодарение на технологията, с която нашата машина работи. Мръсотията и цигарения дим се извличат от дълбочина и остава аромат на свежест. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Спортна зала
Пране на тапицерия

Спортна зала

Пране на автомобили Спортна зала, Варна. Пране на автомобилен салон на място в удобно за Вас ден и час. Ние идваме с професионална техника и препарати и отстраняваме натрупалите се прах и цигарен дим от Вашите седалки. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети ВИНС
Пране на тапицерия

ВИНС

Пране на автомобили ВИНС, Варна. Време е да поглезите колата си, наред с другите глезотии, сега е възможно пране на автомобилен салон на удобно за Вас място. Резултата е свежест и комфорт за Вас. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Електрон
Пране на тапицерия

Квартал Електрон

Пране на автомобили Квартал Електрон, Варна. Вече не е необходимо да се махат всички седалки и да бъдат изпрани. Ние идваме на място в удобен за Вас ден и час и изпираме Вашият автомобил. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Нептун
Пране на тапицерия

Нептун

Пране на автомобили Нептун, Варна. Наред с обслужването на колата-масла, филтри..... е нужно и освежаване на интериора. Нашата машина прави възможно това, благодарение на технологията на стийм клийнинг, мръсотията се извлича от дълбочина и остава аромат на свежест. Време за съхнене 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Аксаково
Пране на тапицерия

Аксаково

Пране на автомобили Аксаково, Варна. Вече не е необходимо да си оставяте колата където и да е и да чакате с дни да изсъхне. Благодарение на професионалната машина и препарати Вашият салон ще бъде освежен за нула време. Ние идваме на удобно за Вас място и времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Евксиноград
Пране на тапицерия

Евксиноград

Пране на автомобили Евксиноград, Варна. Време е да поглезите Вашият автомобил - това вече е възможно с нашата професионална машина за пране на автомобилен салон. Мръсотията и праха се извличат от дълбочина и остава аромат на свежест. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Готови ли сте за Веселият Перач?

Професионално изпиране на мокети, мека мебел и тапицерия по домовете

С нашият 10 годишен опит в изпирането гарантираме желаният резултат!

За 10-те години на пазара, на Веселият Перач се довериха редица собственици на жилища и фирми имащи нужда от специализирано изпиране на килими, мека мебел, мокети или тапицерии в град Варна или област Варна. Известни сме с това, че предлагаме пълен набор от изпиращи услуги за дома или офиса като даваме пълна гаранция за удоволетвореност, от страна на клиента. Обслужили сме повече от 2 000 домове и офиси за последните 10 години, ние продължаваме да се разширяваме и да работим само с най-добрата и качествена техника за изпиране на килими, мека мебел, тапицерия или мокети във Варна. Когато се обадите на Веселият Перач, вие не получавате само изпиране, а получавате изпиране гарантирано с усмивка на лицето Ви

Машината, която използваме е Steempro Powermax. Тя инжентира дълбоко в тъканите гореща вода и препарат. Благодарение на двойната 3-степенна вакуумна мощност с 150psi (10.2 bar) индуктивна диафрагмена помпа се извлича дълбоко вградена мръсотия от мокети от край до край. Това е идеалният екстрактор за почистване на мокети от един човек. Steempro Powermax представлява най-съвременното в професионалните екстрактори за почистване на мокети и тапицерии. Prochem Steempro Powermax гарантира, че 96% от влагата е изсмукана. За пълното изсъхване са необходими от 2 до 5 часа, в зависимост от атмосферните условия.

Пране на килими и тапицерия Варна