Пране на мокети по домовете

Професионално почистени мокети в дома ви от Веселият Перач

Ние можем да почистиме всякакъв вид мокети, полагайки специална грижа и внимание, което заслужават. Предлагаме:

  • Специално обучени експерти, когато става въпрос, когато става въпрос за методите за почистване, които са най-подходящи за специфично тъкане на влакната.
  • Изполваме най-актуалните начини за почистване днес, за да сме сигурни че замърсяванията, петната и миризмата от вашият килим са премахнати.
  • Препаратите, които използваме са с устойчиво покритие за петна, като гарантираме, че вашият килим ще остане по-чист по-дълго време.
Пране на мокети по домовете Варна
Готови ли сте за Веселият Перач?

Пране на мокети

Квартали където извършваме услугата пране на мокети Варна

Пране на мокети Общината
Пране на мокети

Общината

Пране на мокети Общината, Варна по домовете. Качествено пране на мокети по домовете с професионална машина. Бързо, лесно и ефективно. Спестете време и пари и ни се обадете.
научи повече
Пране на мокети Квартал Аспарухово
Пране на мокети

Квартал Аспарухово

Пране на мокети Квартал Аспарухово, Варна по домовете. Работим с най-качествените продукти, които не увреждат тъканите. Машините ни са професионални. Идваме в удобен ден и час за Вас. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Гръцки квартал
Пране на мокети

Гръцки квартал

Пране на мокети Гръцки квартал, Варна по домовете. Ние работим с професионална машина и препарати, с които идваме на място във Вашият дом и изпираме мокета. Не е необходимо да правите каквото и да е, просто ни се обадете и ние ще се погрижим за чистотата в дома Ви.
научи повече
Пране на мокети Червен площад
Пране на мокети

Червен площад

Пране на мокети Червен площад, Варна по домовете. Идваме на място във вашият апартамент или къща и извършваме цялото изпиране в дома Ви, като Вие не се тревожите за нищо. Времето за съхнене след изпиране между 2-5 часа. Ние идваме в удобно за Вас време с професионална машина и изпираме мокета. Работим със специални препарати, които не увреждат тъканите.
научи повече
Пране на мокети Нов Хлебозавод
Пране на мокети

Нов Хлебозавод

Пране на мокети Нов Хлебозавод, Варна по домовете. Мокетът е често използвана подова настилка в дома. Но той има нужда от постоянно почистване, тъй като от него се отделят малки прахови частици. Ежедневното почистване с прахосмукачка не е достатъчно за поддържането на мокета чист. Необходимо е периодично изпиране. Ние предлагаме професионално пране на мокети по домовете. Работим с професионални препарати, които предпазват тъканите и удължават живота на мокета. Идваме на посочения от Вас адрес, за да почистим Вашият мокет.
научи повече
Пране на мокети Квартал Владиславово
Пране на мокети

Квартал Владиславово

Пране на мокети Квартал Владиславово, Варна по домовете. Вече има начин да удължите живота на Вашия мокет. В удобен за Вас ден и час идваме и с професионална техника извличаме мръсотията и праха. Препаратите са безвредни за Вас и Вашия мокет. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Кайсиева Градина
Пране на мокети

Квартал Кайсиева Градина

Пране на мокети Квартал Кайсиева Градина, Варна по домовете. В удобен за Вас ден и час идваме на място и изпираме Вашия мокет. Професионалната техника и препарати, които използваме позволяват да извлечем мръсотията и праха от дълбочина и оставяме мокета свеж и като нов.
научи повече
Пране на мокети Квартал Възраждане
Пране на мокети

Квартал Възраждане

Пране на мокети Квартал Възраждане, Варна по домовете. Вече има начин да освежите и изперете Вашия мокет. Благодарение на технологията, която използваме мръсотията и праха се извличат от дълбочина и мокета става като нов. Идваме в удобен за Вас ден и час.
научи повече
Пране на мокети Военна Болница
Пране на мокети

Военна Болница

Пране на мокети Военна Болница, Варна по домовете. Вече не е необходимо да изхвърляте Вашия мокет, нужно е само едно обаждане и идваме в удобен за Вас ден и час и изпираме мокета. Професионалните препарати, с които разполагаме са безвредни за Вас и Вашия мокет, но в същото време извличат мръсотията и праха. Техниката, с която работим позволява съхнене на мокета между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Трошево
Пране на мокети

Квартал Трошево

Пране на мокети Квартал Трошево, Варна по домовете. Вече има начин да удължите живота на Вашия мокет. Благодарение на професионалната техника и препарати, с които разполагаме Вашия мокет може да бъде изпран в дълбочина и освежен. Идваме в удобен за Вас ден и час. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Окръжна Болница
Пране на мокети

Окръжна Болница

Пране на мокети Окръжна Болница, Варна по домовете. Само с едно обаждане си запазвате удобен за Вас ден и час и идваме на място да изперем Вашия мокет. Професионалната техника и препарати, които използваме позволяват извличане на мръсотията и праха от дълбочина и време за съхнене между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Чаталджа
Пране на мокети

Чаталджа

Пране на мокети Чаталджа, Варна по домовете. Няма вече да изхвърляте стария мокет и да купувате нов. Благодарение на професионалната техника и препарати, с които разполагаме можете лесно да освежите Вашия мокет. Идваме в удобен за Вас ден и час и изпираме мокета. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети ВИНС
Пране на мокети

ВИНС

Пране на мокети ВИНС, Варна по домовете. Предлагаме услугата пране на мокети по домовете, която само след едно обаждане идваме в удобен за Вас ден и час и изпираме на мокета Ви. Техниката, която използваме позволява извлизане на мръсотията и праха от дълбочина и след изпирането мокета става свеж и чист.
научи повече
Пране на мокети Аксаково
Пране на мокети

Аксаково

Пране на мокети Аксаково, Варна по домовете. Не е нужно да купувате нов мокет, необходимо е едно обаждане. Ние идваме в удобен за Вас ден и час и изпираме Вашия мокет. Разполагаме с професионална техника и препарати, които са безвредни за Вас и Вашия мокет, но в същото време извличат мръстотията и праха от мокета.
научи повече
Пране на мокети Евксиноград
Пране на мокети

Евксиноград

Пране на мокети Евксиноград, Варна по домовете. Вече можете да удължите живота на вашия мокет, нужно е само едно обаждане. Идваме на място в удобен за Вас ден и час. Разполагаме с професионална техника и препарати, благодарение на които мръсотията се извлича от дълбочина и мокета става като нов.
научи повече
Пране на мокети Спортна зала
Пране на мокети

Спортна зала

Пране на мокети Спортна зала, Варна по домовете. Премахването на петна и замърсявания от мокета вече е толкова лесно - само на едно обаждане. Разполагаме с професионална техника, с която идваме на място и не е необходимо да пренасяте мокета, което спестява много време и средства. Препаратите, които използваме удължават живота на Вашият мокет като предпазват тъканите. Обадете се сега и разчитайте на професионалното ни обслужване.
научи повече
Пране на мокети Квартал Електрон
Пране на мокети

Квартал Електрон

Пране на мокети Квартал Електрон, Варна по домовете. Забравете за старите методи с прането с четка и дългото съхнене. Предлагаме иновативен начин за пране на мокети по домовете без да е необходимо да го транспортирате до някъде. Ние идваме в посочения ден и час от Вас. Работим с професионална техника, която гарантира качествено и бързо изпиране на мокета. Спестете много време и средства като ни се обадите сега и запазите час.
научи повече
Пране на мокети Нептун
Пране на мокети

Нептун

Пране на мокети Нептун, Варна по домовете. Мокетите са много често използвана подова настилка в апартаментите. Но поддръжката му не е толкова лека задача. Въпреки ежедневното му почистване с прахусмукачка много често остават петна и мръсотии. За удължаването на живота на мокета е необходимо често пране. Ние разполагаме с необходимата техника и препарати, които удължават живота на Вашият мокет. Гарантираме качествено изпиране на място. Като не е необходимо да транспортирате мокета до където и да е.
научи повече
Пране на мокети Квартал Дружба
Пране на мокети

Квартал Дружба

Пране на мокети Квартал Дружба, Варна по домовете. Вече не е нужно да изхвърляте Вашия мокет и да купувате нов. Необходимо е само едно обаждане и ние идваме на място. Разполагаме с професионална техника и препарати, които удължават живота на Вашия мокет. Благодарение на технологията, която използваме мръстотията се извлича от дълбочина и Вашия мокет става като нов.
научи повече
Пране на мокети ХЕИ
Пране на мокети

ХЕИ

Пране на мокети ХЕИ, Варна по домовете. Вече не е нужно нищо друго да правите освен да си уговорите удобен за Вас ден и час за пране на мокет, всичко друго е в нашите ръце. Идваме на място и изпираме Вашия мокет с професионална техника и препарати. Времето за съхнене е между 2-5 часа.
научи повече
Пране на мокети Бриз
Пране на мокети

Бриз

Пране на мокети Бриз, Варна по домовете. Извършваме услугата пране на мокети по домовете. Идваме в удобен за Вас ден и час и изпираме мокета. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал ЗК Тракия
Пране на мокети

Квартал ЗК Тракия

Пране на мокети квартал ЗК Тракия, Варна по домовете. Един от недостатъците на мокета е, че може да се транспортира, затова ние идваме в удобен ден и час за Вас и изпираме мокета. Благодарение на технологията, която използваме времето за съхнене е между 2-5часа, в зависимост от атмосферните условия.
научи повече
Пране на мокети Квартал ЛК Тракия
Пране на мокети

Квартал ЛК Тракия

Пране на мокети квартал ЛК Тракия, Варна по домовете. Предлагаме решение за Вашият мръсен мокет като идваме във Вашият апартамент или къща и изпираме мокета на място.Така ще спестите много време и средства. Едно от отрицателните страни на мокета е че се износва много бързо. За да удължим животът му ние предлагаме периодично изпиране с професионални препарати, които изчистват петна от дълбочина.
научи повече
Пране на мокети Квартал Виница
Пране на мокети

Квартал Виница

Пране на мокети квартал Виница, Варна по домовете. В забързаното ни ежедневие нямаме време да поддържаме чистота в дома си така както ни се иска. Ето защо ние предлагаме почистване на мокети, което спестява много време и средства. Идваме в удобен ден и час с професионална техника, с която почистваме Вашият мокет. Използваме препарати, които изпират упорити петна и мръсотии и така удължаваме живота на Вашият мокет.
научи повече
Пране на мокети Квартал Изгрев
Пране на мокети

Квартал Изгрев

Пране на мокети квартал Изгрев, Варна по домовете. Прането на мокети е вече толкова лесно. Забравете за старите методи с търкането с четка. Ние работим с професионална техника и препарати като не е необходимо да правите каквото и да е. Ние идваме на място и изпираме мокета Ви. Времето му за изсъхване през зимните дни е от 2-5 часа.
научи повече
Пране на мокети Квартал Чайка
Пране на мокети

Квартал Чайка

Пране на мокети квартал Чайка, Варна по домовете. Вече не е необходимо да чакате цяла зима, за да изперете мокета си. Ние идваме на място с професионална машина, която изсмуква мръсотията от дълбочина и повърхностите остават само влажни. Времето за съхнене през зимния период е от 2-5 часа. Мокетът е труден за поддържане и само почистването с прахосмукачка не е достатъчно. Необходимо е периодично пране,което поддържа мокета чист. Изпробвайте иновативния начин за пране без търкане с четка. Обадете ни се сега.
научи повече
Пране на мокети Квартал Младост
Пране на мокети

Квартал Младост

Пране на мокети квартал Младост, Варна по домовете. Мокетът е често използвана подова настилка в дома. Но той има нужда от постоянно почистване, тъй като от него се отделят малки прахови частици. Ежедневното почистване с прахосмукачка не е достатъчно за поддържането на мокета чист. Необходимо е периодично изпиране. Ние предлагаме професионално пране на мокети по домовете. Работим с професионални препарати, които предпазват тъканите и удължават живота на мокета. Идваме на посочения от Вас адрес, за да почистим Вашият мокет.
научи повече
Пране на мокети Цветен квартал
Пране на мокети

Цветен квартал

Пране на мокети Цветен Квартал, Варна по домовете. Една от отрицателните черти на мокетите е че те се изхабяват много бързо. За да изглежда добре един мокет той трябва да се поддържа. Ние идваме на място с професионална техника и изпираме мокета. Така ще си спестите много време и средства. Тъй като той е по-тънък от килимa времето му за изсъхване е по-малко. Работим с препарати, които щадят тъканите и така ги запазват по-дълго здрави. Ако се възползвате от нашите услуги Вие сами ще се уверите в това. След изпиране всички миризми и мръсотии ще са напълно изчезнали и от мокета ще строи чистота и свежест.
научи повече
Пране на мокети Квартал Левски
Пране на мокети

Квартал Левски

Пране на мокети Квартал Левски, Варна по домовете. Една от отрицателните черти на мокетите е че те се изхабяват много бързо. За да изглежда добре един мокет той трябва да се поддържа. Ние идваме на място с професионална техника и изпираме мокета. Така ще си спестите много време и средства. Тъй като той е по-тънък от килимa времето му за изсъхване е по-малко. Работим с препарати, които щадят тъканите и така ги запазват по-дълго здрави. Ако се възползвате от нашите услуги Вие сами ще се уверите в това. След изпиране всички миризми и мръсотии ще са напълно изчезнали и от мокета ще строи чистота и свежест.
научи повече
Готови ли сте за Веселият Перач?

Професионално изпиране на мокети, мека мебел и тапицерия по домовете

С нашият 10 годишен опит в изпирането гарантираме желаният резултат!

За 10-те години на пазара, на Веселият Перач се довериха редица собственици на жилища и фирми имащи нужда от специализирано изпиране на килими, мека мебел, мокети или тапицерии в град Варна или област Варна. Известни сме с това, че предлагаме пълен набор от изпиращи услуги за дома или офиса като даваме пълна гаранция за удоволетвореност, от страна на клиента. Обслужили сме повече от 2 000 домове и офиси за последните 10 години, ние продължаваме да се разширяваме и да работим само с най-добрата и качествена техника за изпиране на килими, мека мебел, тапицерия или мокети във Варна. Когато се обадите на Веселият Перач, вие не получавате само изпиране, а получавате изпиране гарантирано с усмивка на лицето Ви

Машината, която използваме е Steempro Powermax. Тя инжентира дълбоко в тъканите гореща вода и препарат. Благодарение на двойната 3-степенна вакуумна мощност с 150psi (10.2 bar) индуктивна диафрагмена помпа се извлича дълбоко вградена мръсотия от мокети от край до край. Това е идеалният екстрактор за почистване на мокети от един човек. Steempro Powermax представлява най-съвременното в професионалните екстрактори за почистване на мокети и тапицерии. Prochem Steempro Powermax гарантира, че 96% от влагата е изсмукана. За пълното изсъхване са необходими от 2 до 5 часа, в зависимост от атмосферните условия.

Пране на килими и мека мебел Варна