Пране на мека мебел по домовете

Професионално почистване на мека мебел в дома ви от Веселият Перач

Ние можем да почистиме всякакъв вид дивани, фотьойли, матраци, столове, таборетки и всяка друга мека мебел в дома ви, полагайки специална грижа и внимание, което заслужават.

Ако искате да поддържате меката си мебел чиста, свежа, приятно миришеща и здравословна за цялото семейство, определено се нуждаете от надеждна фирма, която може да направи това качествено! Затова ви препоръчваме да се опрете на нас! Веселият Перач има правилната формула за правилното поддръжка на всяка една мека мебел в дома ви. Освен чистотата, ние осигуряваме пълно възстановяване, по-добра яркост на цветовете, подобряване на мекотата и бъдеща защита срещу петна и прах!

Пране на мека мебел по домовете Варна
Готови ли сте за Веселият Перач?

Пране на мека мебел

Квартали където извършваме услугата пране на мека мебел Варна

Пране на мокети Аксаково
Пране на мека мебел

Аксаково

Пране на мека мебел Аксаково, Варна по домовете. Вече има начин да удължите живота на Вашата мека мебел. Благодарение на професионалната техника и препарати, с които разполагаме Вашата мека мебел може да бъде изпрана в дълбочина и освежена. Идваме в удобен за Вас ден и час. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Евксиноград
Пране на мека мебел

Евксиноград

Пране на мека мебел Евксиноград, Варна по домовете. Вече има начин да освежите и изперете Вашата мека мебел. Благодарение на технологията, която използваме мръсотията и праха се извличат от дълбочина и Вашата мека мебел става като нова. Идваме в удобен за Вас ден и час.
научи повече
Пране на мокети Нептун
Пране на мека мебел

Нептун

Пране на мека мебел Нептун, Варна по домовете. Забравете за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална машина и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се изсмуква от дълбочина. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Електрон
Пране на мека мебел

Квартал Електрон

Пране на мека мебел Квартал Електрон, Варна по домовете. Не е нужно да купувате нова мека мебел, необходимо е едно обаждане. Ние идваме в удобен за Вас ден и час и изпираме Вашата мека мебел. Разполагаме с професионална техника и препарати, които са безвредни за Вас и Вашата мека мебел, но в същото време извличат мръстотията и праха от тях.
научи повече
Пране на мокети ВИНС
Пране на мека мебел

ВИНС

Пране на мека мебел ВИНС, Варна по домовете. За да изглежда добре една мека мебел, тя трябва да се поддържа. Ние идваме на място с професионална техника и изпираме меката мебел. Така ще си спестите много време и средства. Работим с препарати, които щадят тъканите и така ги запазват по-дълго здрави. Ако се възползвате от нашите услуги Вие сами ще се уверите в това. След изпиране всички миризми и мръсотии ще са напълно изчезнали и от меката мебел ще строи чистота и свежест.
научи повече
Пране на мокети Спортна зала
Пране на мека мебел

Спортна зала

Пране на мека мебел Спортна зала, Варна по домовете. В забързаното ни ежедневие нямаме време да поддържаме чистота в дома си така както ни се иска. Ето защо ние предлагаме почистване на мека мебел, което спестява много време и средства. Идваме в удобен ден и час с професионална техника, с която почистваме Вашата мека мебел. Използваме препарати, които изпират упорити петна и мръсотии и така удължаваме живота им.
научи повече
Пране на мокети Чаталджа
Пране на мека мебел

Чаталджа

Пране на мека мебел Чаталджа, Варна по домовете. Единственото нещо, което трябва да направите е да уговорите удобен за Вас ден и час за пране на мека мебел и всичко останало е в нашите ръце. Идваме с професионална машина и препарати. Почистваме Вашата мека мебел от праха и мръсотията, които са впити в него, чрез метода на екстракцията.
научи повече
Пране на мокети Общината
Пране на мека мебел

Общината

Пране на мека мебел Общината, Варна по домовете. Премахването на петна и замърсявания от Вашата мека мебел вече е толкова лесно - само на едно обаждане. Разполагаме с професионална техника, с която идваме на място. Препаратите, които използваме удължават живота на Вашата мека мебел като предпазват тъканите. Обадете се сега и разчитайте на професионалното ни обслужване.
научи повече
Пране на мокети Квартал Аспарухово
Пране на мека мебел

Квартал Аспарухово

Пране на мека мебел Квартал Аспарухово, Варна по домовете. Само с едно обаждане си запазвате удобен за Вас ден и час и идваме на място да изперем Вашата мека мебел. Професионалната техника и препарати, които използваме позволяват извличане на мръсотията и праха от дълбочина и време за съхнене между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Гръцки квартал
Пране на мека мебел

Гръцки квартал

Пране на мека мебел Гръцки квартал, Варна по домовете. Вече има начин да удължите живота на Вашата мека мебел. Благодарение на професионалната техника и препарати, с които разполагаме Вашата мека мебел може да бъде изпрана в дълбочина и освежена. Идваме в удобен за Вас ден и час. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Червен площад
Пране на мека мебел

Червен площад

Пране на мека мебел Червен площад, Варна по домовете. Работим с най-качествените продукти, които не увреждат тъканите и са безвредни за Вас. Машините ни са професионални. Идваме в удобен ден и час за Вас. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Виница
Пране на мека мебел

Квартал Виница

Пране на мека мебел Квартал Виница, Варна по домовете. Прането на мека мебел вече е много лесно. Ние идваме във Вас и на място изпираме. Работим с професионална екстраторна машина, която изсмуква мръсотията от дълбочина. Препаратите за безвредни за Вас, но в същото време почистват и внасят аромат на свежест.
научи повече
Пране на мокети Квартал ЗК Тракия
Пране на мека мебел

Квартал ЗК Тракия

Пране на мека мебел Квартал ЗК Тракия, Варна по домовете. Забравете за старите методи за пране на мека мебел. Обадете ни се сега. Ние идваме с професионална машина и изпираме на място. Работим с безопасни препарати, които не вредят на тъканите.Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал ЛК Тракия
Пране на мека мебел

Квартал ЛК Тракия

Пране на мека мебел Квартал ЛК Тракия, Варна по домовете. Вече има начин да освежите и изперете Вашата мека мебел. Благодарение на технологията, която използваме мръсотията и праха се извличат от дълбочина и меката мебел става като нова. Идваме в удобен за Вас ден и час.
научи повече
Пране на мокети Нов Хлебозавод
Пране на мека мебел

Нов Хлебозавод

Пране на мека мебел Нов Хлебозавод, Варна по домовете. Ние работим с професионална машина, с която идваме на място във Вашият дом и изпираме Вашата мека мебел. Не е необходимо да правите каквото и да е, просто ни се обадете и ние ще се погрижим за чистотата в дома Ви.
научи повече
Пране на мокети Квартал Изгрев
Пране на мека мебел

Квартал Изгрев

Пране на мека мебел Квартал Изгрев, Варна по домовете. Качествено, лесно, бързо и удобно за клиента. Работим с най-качествената машина за пране на мека мебел на пазара. Гаранция, че ще останете доволни.
научи повече
Пране на мокети Квартал Владиславово
Пране на мека мебел

Квартал Владиславово

Пране на мека мебел Квартал Владиславово, Варна по домовете. Идваме на място във вашият апартамент или къща и извършваме цялото изпиране в дома Ви, като Вие не се тревожите за нищо. Времето за съхнене след изпиране м/у 2-5 часа. Ние идваме в удобно за Вас време с професионална машина. Работим със специални препарати, които не увреждат тъканите.
научи повече
Пране на мокети Квартал Кайсиева Градина
Пране на мека мебел

Квартал Кайсиева Градина

Пране на мека мебел Квартал Кайсиева Градина, Варна по домовете. Не се опитвайте да изкарате петната от Вашият диван или фотьойл. Ние сме тук, за да ви помогнем. Идваме на място във Вашият апартамент или къща и го изпираме. Не е необходими да местите или транспортирате до където и да е. Времето за изсъхване е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Квартал Възраждане
Пране на мека мебел

Квартал Възраждане

Пране на мека мебел Квартал Възраждане, Варна по домовете. Премахването на петна и замърсявания от дивана или стола вече е толкова лесно - само на едно обаждане. Разполагаме с професионална техника, с която идваме на място. Препаратите, които използваме удължават живота на Вашата мека мебел като предпазват тъканите. Обадете се сега и разчитайте на професионалното ни обслужване
научи повече
Пране на мокети Квартал Чайка
Пране на мека мебел

Квартал Чайка

Пране на мека мебел Квартал Чайка, Варна по домовете. Вече има начин да освежите и изперете Вашия диван. Благодарение на технологията, която използваме мръсотията и праха се извличат от дълбочина и дивана става като нов- чист и свеж. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Военна Болница
Пране на мека мебел

Военна Болница

Пране на мека мебел Военна Болница, Варна по домовете. Вашата мека мебел се нуждаят от почистване, но ежедневното почистване с прахосмукачка не е достатъчно. Необходимо е периодично изпиране. Ние предлагаме професионално пране на мека мебел по домовете. Работим с професионални препарати, които предпазват тъканите и удължават живота им. Идваме на посочения от Вас адрес, в удобен за Вас ден и час.
научи повече
Пране на мокети Квартал Трошево
Пране на мека мебел

Квартал Трошево

Пране на мека мебел Квартал Трошево, Варна по домовете. Предлагаме изпиране на Вашата мека мебел на място с професионална техника и препарати. Екстраторната машина извлича в дълбочина мръсотията и праха и оставя аромат на свежест. Идваме в удобен за Вас ден и час.
научи повече
Пране на мокети Квартал Младост
Пране на мека мебел

Квартал Младост

Пране на мека мебел Квартал Младост, Варна по домовете. Вече може да освежите Вашият дом, нужно е само едно изпиране на Вашата мека мебел. Препаратите, които използваме са безвредни за Вас, а в същото време премахват мръсотията и праха от тях и внасят аромат на свежест. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Окръжна Болница
Пране на мека мебел

Окръжна Болница

Пране на мека мебел Окръжна Болница, Варна по домовете. Вече можете да вкарате уют и свежест във Вашия дом, достатъчно е само едно изпиране на вашите дивани, фотьойли, табуретки и всички други тапицирани мебели включително и Вашите матраци. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети  Квартал Дружба
Пране на мека мебел

Квартал Дружба

Пране на мека мебел Квартал Дружба, Варна по домовете. Обикновено един матрак издържа около 10 години, но през всичкото това време в него се натрупват много микроби и прах. Благодарение на професионалната екстраторна машина и препарати, с които разполагаме вече можете да спите спокойно и да се наслаждавате на свежестта му.
научи повече
Пране на мокети ХЕИ
Пране на мека мебел

ХЕИ

Пране на мека мебел ХЕИ, Варна по домовете. Не е необходимо да изхвърляте старата Ви мека мебел, които са променили цвета си от праха и са целите в петна.Благодарение на екстраторната машина, с която разполагаме вече имам решение за Вас. Тя изсмуква в дълбочина мръсотията и праха и оставя след себе си аромат на свежест и комфорт.
научи повече
Пране на мокети Бриз
Пране на мека мебел

Бриз

Пране на мека мебел Бриз, Варна по домовете. Вече можете да внесете свежест и комфорт във Вашия дом, нужно е само едно обаждане и идваме на място и изпираме Вашите дивани, столове, фотьойли, табуретки, матраци и всички тапицирани мебели. Времето за съхнене е между 2-5ч.
научи повече
Пране на мокети Цветен квартал
Пране на мека мебел

Цветен квартал

Пране на мека мебел в Цветен квартал, Варна по домовете. Вече можете да изперете Вашите матраци от акари и мръсотия. Ние идваме на място с професионална техника, която позволява изсъхване в рамките на 2-5ч. Професионалните препарати,които използваме са безвредни за Вас, но в същото време ефективни и оставят след себе си аромат на свежест.
научи повече
Пране на мокети Квартал Левски
Пране на мека мебел

Квартал Левски

Пране на мека мебел в Квартал Левски, Варна по домовете. Вече можете да почистите Вашите дивани, без да е необходимо да се претапицират, което не е никак евтино. Не е нужно и да се местят, ние идваме на място и изпираме Вашите дивани, с помощта на професионална техника и препарати.
научи повече
Готови ли сте за Веселият Перач?

Професионално изпиране на мокети, мека мебел и тапицерия по домовете

С нашият 10 годишен опит в изпирането гарантираме желаният резултат!

За 10-те години на пазара, на Веселият Перач се довериха редица собственици на жилища и фирми имащи нужда от специализирано изпиране на килими, мека мебел, мокети или тапицерии в град Варна или област Варна. Известни сме с това, че предлагаме пълен набор от изпиращи услуги за дома или офиса като даваме пълна гаранция за удоволетвореност, от страна на клиента. Обслужили сме повече от 2 000 домове и офиси за последните 10 години, ние продължаваме да се разширяваме и да работим само с най-добрата и качествена техника за изпиране на килими, мека мебел, тапицерия или мокети във Варна. Когато се обадите на Веселият Перач, вие не получавате само изпиране, а получавате изпиране гарантирано с усмивка на лицето Ви

Машината, която използваме е Steempro Powermax. Тя инжентира дълбоко в тъканите гореща вода и препарат. Благодарение на двойната 3-степенна вакуумна мощност с 150psi (10.2 bar) индуктивна диафрагмена помпа се извлича дълбоко вградена мръсотия от мокети от край до край. Това е идеалният екстрактор за почистване на мокети от един човек. Steempro Powermax представлява най-съвременното в професионалните екстрактори за почистване на мокети и тапицерии. Prochem Steempro Powermax гарантира, че 96% от влагата е изсмукана. За пълното изсъхване са необходими от 2 до 5 часа, в зависимост от атмосферните условия.

Пране на килими и мека мебел Варна