Пране на килими по домовете

Професионално почистени килими в дома ви от Веселият Перач

Ние можем да почистиме всякакъв вид килими, полагайки специална грижа и внимание, което заслужават. Предлагаме:

  • Специално обучени експерти, когато става въпрос, когато става въпрос за методите за почистване, които са най-подходящи за специфично тъкане на влакната.
  • Изполваме най-актуалните начини за почистване днес, за да сме сигурни че замърсяванията, петната и миризмата от вашият килим са премахнати.
  • Препаратите, които използваме са с устойчиво покритие за петна, като гарантираме, че вашият килим ще остане по-чист по-дълго време.
Пране на килими по домовете Варна
Готови ли сте за Веселият Перач?

Пране на килими

Квартали където извършваме услугата пране на килими Варна

Пране на килими Евксиноград
Пране на килими

Евксиноград

Пране на килими Евксиноград, Варна по домовете. Идваме на място във вашият апартамент или къща и извършваме цялото изпиране в дома Ви, като Вие не се тревожите за нищо. Времето за съхнене след изпиране м/у 2-5 часа. Ние идваме в удобно за Вас време с професионална машина и изпираме килима. Работим със специални препарати, които не увреждат тъканите.
научи повече
Пране на килими Аксаково
Пране на килими

Аксаково

Пране на килими Аксаково, Варна по домовете. Не губете време и средства да носите килима. Ние идваме на място във Вашият дом и изпираме килима. Не е необходимо да правите нищо, просто ни звъннете.
научи повече
Пране на килими Нептун
Пране на килими

Нептун

Пране на килими квартал Нептун, Варна по домовете. Идваме на място във вашият апартамент или къща и извършваме цялото изпиране в дома Ви, като вие не се тревожите за нищо. Времето за съхнене след изпиране м/у 2-5 часа.
научи повече
Пране на килими Квартал Електрон
Пране на килими

Квартал Електрон

Пране на килими Квартал Електрон, Варна по домовете. Качествено, лесно, бързо и удобно за клиента. Работим с най-качествената машина за пране на килими на пазара. Гаранция, че ще останете доволни.
научи повече
Пране на килими ВИНС
Пране на килими

ВИНС

Пране на килими ВИНС, Варна по домовете. Професионално пране на килими по домовете. Ние идваме в удобен ден и час за Вас и изпираме килима на място. Забравете за старомодното пране с четка. Ние сме тук. Доверете ни се.
научи повече
Пране на килими Спортна зала
Пране на килими

Спортна зала

Пране на килими Спортна зала, Варна по домовете. Ние работим с професионална машина, с която идваме на място във Вашият дом и изпираме килима. Не е необходимо да правите каквото и да е, просто ни се обадете и ние ще се погрижим за чистотата в дома Ви.
научи повече
Пране на килими Чаталджа
Пране на килими

Чаталджа

Пране на килими Чаталджа, Варна по домовете. Професионално пране на килими по домовете. Ние идваме на място без да губите време и средства. Оставете старите методи и се свържете с нас.
научи повече
Пране на килими Общината
Пране на килими

Общината

Пране на килими квартал Общината, Варна по домовете. Не се опитвайте да изкарате петната от килима. Ние сме тук, за да ви помогнем. Идваме на място във Вашият апартамент или къща и изпираме килима. Не е необходими да местите или транспортирате килима до където и да е.Времето за изсъхване е между 2-5 часа.
научи повече
Пране на килими Квартал Аспарухово
Пране на килими

Квартал Аспарухово

Пране на килими квартал Аспарухово, Варна по домовете. Работим с най-качествените продукти, които не увреждат тъканите. Машините ни са професионални. Идваме в удобен ден и час за вас.
научи повече
Пране на килими Гръцки квартал
Пране на килими

Гръцки квартал

Пране на килими в Гръцки квартал, Варна по домовете. Ние идваме в удобно за вас време във Вашият дом и на място изпираме килима. Времето за изсъхване е между 2-5 часа. Не губете време свържете се с нас.
научи повече
Пране на килими Червен площад
Пране на килими

Червен площад

Пране на килими Червен площад, Варна по домовете. Идваме на място без да е необходимо да се транспортира килима. Работим с професионална техника, с която гарантираме качество.
научи повече
Пране на килими Квартал Виница
Пране на килими

Квартал Виница

Пране на килими Квартал Виница, Варна по домовете. Качествено пране на килими по домовете с професионална машина. Бързо, лесно и ефективно. Спестете време и пари и ни се обадете.
научи повече
Пране на килими Квартал ЗК Тракия
Пране на килими

Квартал ЗК Тракия

Пране на килими Квартал ЗК Тракия, Варна по домовете. Нека сместим вашето време и пари като дойдем във Вашият апартамент или къща и изперем килимът Ви на място. Изсъхването му е между 2-5 часа.
научи повече
Пране на килими Квартал ЛК Тракия
Пране на килими

Квартал ЛК Тракия

Пране на килими Квартал ЛК Тракия, Варна по домовете. Прането на килими вече е много лесно. Ние идваме във Вас и на място изпираме килима. Работим с професионална машина, която изсмуква мръсотията от дълбочина.
научи повече
Пране на килими Нов Хлебозавод
Пране на килими

Нов Хлебозавод

Пране на килими Нов Хлебозавод, Варна по домовете. Забравете за прането на килима на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална машина и изпираме килима Ви на място. Мръсотията се изсмуква от дълбочина.
научи повече
Пране на килими Квартал Изгрев
Пране на килими

Квартал Изгрев

Пране на килими Квартал Изгрев, Варна по домовете. Забравете за старите методи за пране на килими. Обадете ни се сега. Ние идваме с професионална машина и изпираме килима на място. Работим с безопасни препарати, които не вредят на тъканите.
научи повече
Пране на килими Квартал Владиславово
Пране на килими

Квартал Владиславово

Пране на килими Квартал Владиславово, Варна по домовете. Когато искате да спестите време се обадете на нас. Ние идваме на място във Вашият дом и изпираме килима на място, без да се налага да губите време да го транспортирате.
научи повече
Пране на килими Квартал Кайсиева Градина
Пране на килими

Квартал Кайсиева Градина

Пране на килими квартал Кайсиева Градина, Варна по домовете. Ние сме мобилни и идваме във Вашият дом като не е необходимо да махате килима и да пренасяте до където и да било. Работим с професионална машина, която изсмуква мръсотията от дълбочина. Изсъхването е от 2-5 часа.
научи повече
Пране на килими Квартал Възраждане
Пране на килими

Квартал Възраждане

Пране на килими квартал Възраждане, Варна по домовете. Изпирането на килима става на място. Изсъхването е между 2-5 часа. Работим с препарати, които са безвредни за тъканите.
научи повече
Пране на килими Квартал Чайка
Пране на килими

Квартал Чайка

Пране на килими квартал Чайка, Варна по домовете. Ние предлагаме ефективен начин за пране на килими без да е необходимо тяхното премахване и транспортиране. Идваме в удобен за вас ден и час с професионална машина и изпираме на място Вашият килим.
научи повече
Пране на килими Военна Болница
Пране на килими

Военна Болница

Пране на килими Военна Болница, град Варна по домовете. Ние идваме във вашият дом и изпираме на място килима. За изсъхването му са необходими между 2-5 часа. Забравете за старите методи и се доверете на нас! Работим с професионални машини, които изчистват в дълбочина.
научи повече
Пране на килими Квартал Трошево
Пране на килими

Квартал Трошево

Пране на килими квартал Трошево, Варна по домовете. Изпирането на килима става на място във Вашият апартамент или къща. Не е необходимо неговото местене и транспортиране. Това ще ви спести много време. Работим само с професионални препарати, които не са вредни за тъканите.
научи повече
Пране на килими Квартал Младост
Пране на килими

Квартал Младост

Пране на килими квартал Младост, Варна. Не е необходимо да носите килима където и да е. Ние идваме в удобно за вас време с професионална машина и изпираме килима. Работим със специални препарати, които не увреждат тъканите.
научи повече
Пране на килими Окръжна Болница
Пране на килими

Окръжна Болница

Пране на килими Окръжна Болница, град Варна по домовете. Ние работим с иновативен метод за пране на килими, който извлича мръсотията от дълбочина. Идваме с професионална машина в дома Ви и изпираме килима. Времето за изсъхване е между 2-5 часа.
научи повече
Пране на килими Квартал Дружба
Пране на килими

Квартал Дружба

Професионално пране на килими квартал Дружба, Варна по домовете. Край на размъкването на килимите по колите и автомивките, които ги простират по прашните улици на Варна. Ние идваме във Вашият дом, когато на вас Ви е удобно с професионална машина. Изберете нас и няма да съжалявате!
научи повече
Пране на килими ХЕИ
Пране на килими

ХЕИ

Пране на килими в квартал ХЕИ, Варна по домовете. Изберете иновативния начин за пране на килими и забравете за старите методи с търкане на четка. Използваме професионално оборудване и специални препарати само за килими. Лесно, бързо и удобно!
научи повече
Пране на килими Бриз
Пране на килими

Бриз

Пране на килими в квартал Бриз, Варна. Вече не е необходимо да носите килима до където и да е. Ние идваме в дома Ви в удобен ден и час с професионална машина и почистваме. Време необходимо за изсъхване между 2-5 часа.
научи повече
Пране на килими Цветен квартал
Пране на килими

Цветен квартал

Пране на килими в Цветен квартал, Варна по домовете. Качествено, лесно, бързо и удобно за клиента. Работим с най-качествената машина за пране на килими на пазара. Гаранция, че ще останете доволни.

научи повече
Пране на килими Квартал Левски
Пране на килими

Квартал Левски

Пране на килими в квартал Левски, Варна по домовете. Качествено, лесно, бързо и удобно за клиента. Работим с най-качествената машина за пране на килими на пазара. Гаранция, че ще останете доволни.

научи повече
Готови ли сте за Веселият Перач?

Професионално изпиране на килими, мека мебел и тапицерия по домовете

С нашият 10 годишен опит в изпирането гарантираме желаният резултат!

За 10-те години на пазара, на Веселият Перач се довериха редица собственици на жилища и фирми имащи нужда от специализирано изпиране на килими, мека мебел, мокети или тапицерии в град Варна или област Варна. Известни сме с това, че предлагаме пълен набор от изпиращи услуги за дома или офиса като даваме пълна гаранция за удоволетвореност, от страна на клиента. Обслужили сме повече от 2 000 домове и офиси за последните 10 години, ние продължаваме да се разширяваме и да работим само с най-добрата и качествена техника за изпиране на килими, мека мебел, тапицерия или мокети във Варна. Когато се обадите на Веселият Перач, вие не получавате само изпиране, а получавате изпиране гарантирано с усмивка на лицето Ви

Машината, която използваме е Steempro Powermax. Тя инжентира дълбоко в тъканите гореща вода и препарат. Благодарение на двойната 3-степенна вакуумна мощност с 150psi (10.2 bar) индуктивна диафрагмена помпа се извлича дълбоко вградена мръсотия от килими от край до край. Това е идеалният екстрактор за почистване на килими от един човек. Steempro Powermax представлява най-съвременното в професионалните екстрактори за почистване на килими и тапицерии. Prochem Steempro Powermax гарантира, че 96% от влагата е изсмукана. За пълното изсъхване са необходими от 2 до 5 часа, в зависимост от атмосферните условия.

Пране на килими и мека мебел Варна